Diensten

Onze Diensten

ZONNEPARKEN

Montage Service Friesland BV is uw partner in het monteren van zonneparken. Laat onze ervaring u helpen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

CARPORTS

Op zoek naar een bedrijf voor uw zonnecarport? Zoek niet verder en kies voor Montage Service Friesland BV. Wij verzorgen uw zonnecarport van A tot Z.

NIEUWBOUW

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie van uw loods, stal of bedrijfshal, het montagewerk aan dak en wand wordt door ons van A tot Z verzorgd.

ASBESTRENOVATIE

Asbestsanering voor een scherp tarief. Met onze asbestinventarisatie bepalen we om welk type asbest het gaat en adviseren we welke beplating of geïsoleerde daken het best passen bij uw stal, bedrijfspand of loods.

STAALCONSTRUCTIES

Montage Service Friesland BV verzorgt uw montage van staalconstructies in Noord-Nederland voor loodsen, stallen en bedrijfshallen. Onze specialisten kunnen uw staalconstructie plaatsen door hun jarenlange ervaring en kennis.

SCHROEF- EN BETONFUNDERINGEN

Vakmanschap en ervaring met schroef- en betonfunderingen, dat zijn de eigenschappen van Montage Service Friesland. Bekijk ons portfolio voor meer informatie.

Zonnedaken

Voor uw zonnedaken op stallen, loodsen bedrijfspanden etc. in Noord-Nederland bent u bij Montage Service Friesland BV aan het juiste adres. Wij leveren en monteren zonnedaken en alles wat hierbij komt aan accessoires. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden en denken met u mee.

MSF is onderdeel van: Project Services Friesland | Copyright © 2021 MSF - Montage Service Friesland. | Designed By MOTO PEINS