Informatie

Montage Service Friesland

Montage Service Friesland BV is uw partner op het gebied van nieuwbouw, renovatie en zonneparken in Noord-Nederland. We hebben jarenlange ervaring met het monteren van zonnecollectoren, asbestsanering en dakrenovatie in de agrarische en industriële sector en renoveren met regelmaat stallen, loodsen en bedrijfshallen. Onze specialisten staan voor u klaar met het beste advies voor een duurzame oplossing.

Ontdek onze professionaliteit!

Ons team

Fabian Nieuwland

Fabian Nieuwland

Eigenaar

Fabian heeft MSF opgericht in 2011 en is zeer betrokken bij zijn team. Kwaliteit staat op nummer 1 en door de directe samenwerking kan er snel en efficiënt gewerkt worden. Hierdoor realiseren we optimale doelstellingen om te voldoen aan de wens van de klant.

Sandra Ingeborg de Vries

Sandra Ingeborg de Vries

Office manager

Sandra is verantwoordelijk voor de administratieve kant en verzorgt de communicatie van MSF. Het ontzorgen, ondersteunen en faciliteren van het team staat voorop, zodat het werkcondities optimaal zijn.

Wij denken graag in oplossingen bij MSF!

Team

Team

MSF project team

Door de ervaring, kennis en betrouwbaarheid van ons team, is geen project te groot. Door het continue streven naar de beste kwaliteit, wordt de wens van de klant tot in detail perfect uitgevoerd.

MSF is onderdeel van: Project Services Friesland | Copyright © 2021 MSF - Montage Service Friesland. | Designed By MOTO PEINS